Syndicus

Een structuur op menselijke schaal om uw mede-eigendomsregelingen te vereenvoudigen

Of het nu gaat om een woongebouw of een kantoorgebouw, het is onze expertise en onze taak om u te helpen uw mede-eigendom te beheren zonder kopzorgen! Dankzij uw toegewijde manager en boekhouder beschikt u over de perfecte “sleutelset” om alle aspecten van mede-eigendom te vereenvoudigen.

De afdeling “Syndicus” van THE KEYS GROUP bestaat uit een team van experts in hun vakgebied, reactief en meertalig (NL/FR/EN), die u kunnen adviseren zonder ooit de waarde van uw vastgoedactiva uit het oog te verliezen. Je wordt in vertrouwen begeleid om ervoor te zorgen dat het beheer van je woning zo eenvoudig en transparant mogelijk is.

Onze troeven

Een manager exclusief voor uw mede-eigendom

Onze managementteam bestaat uit ervaren, reactieve en beschikbare specialisten. Je property manager is gepassioneerd door zijn of haar werk en de taken die aan hem of haar zijn toevertrouwd, en zal er alles aan doen om de waarde van je woning te behouden, te onderhouden en te verhogen.

Een toegewijde boekhoudafdeling

Ons team van boekhouders beschikt over een krachtig softwarepakket dat speciaal is ontworpen voor vastgoedbeheer. Dit betekent dat je een duidelijk en nauwkeurig overzicht krijgt van de kosten op een vooraf bepaalde frequentie. Als je meer informatie nodig hebt, hebben onze boekhouders een persoonlijk e-mailadres, zodat je gemakkelijk contact met ze kunt opnemen en snel antwoord op je vragen krijgt.

24/7 online toegang tot documenten

Al uw mede-eigendomsdocumenten kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week online worden geraadpleegd via de rubriek “mede-eigenaars toegang” op onze website. Hier vind je ook de geschiedenis van je situatie als mede-eigenaar. Alle documenten met betrekking tot je mede-eigendom worden veilig opgeslagen op onze externe cloudservers.

Kleine werken en reparaties

THE KEYS GROUP heeft een dochtermaatschappij “THE KEYS WORKS“, die kleine werken en herstellingen in uw gebouw uitvoert. Door gebruik te maken van deze dienst via uw vastgoedbeheerder bespaart u onschatbare tijd en bent u zeker van kwaliteitswerk.

Verzekering

Onze eigen makelaar, SOWAMA BROKERS, is gespecialiseerd in onroerendgoedverzekeringen en onderhandelt met de bedrijven op de markt over de beste tarieven en dekking voor jouw polissen. In het geval van een claim garandeert ons interne team de best mogelijke verdediging van je belangen en een snelle afhandeling van je zaak.

Virtueel vergaderingen

Wij hebben de hulpmiddelen die je nodig hebt om een vergadering van mede-eigenaars bij te wonen via videoconferentie en om in realtime deel te nemen aan de stemming, waar je ook bent in Belgiƫ of in het buitenland.

Contact Syndicus

E : info@thekeys.be

T : 02/852.71.56 (Optie 2)

Onze algemene lijn is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 12:30 uur.

De directe lijnen voor managers en boekhouders zijn ook beschikbaar op maandag en donderdag van 13.30 tot 17.30 uur.