Verkoop & Verhuur

Laten we samenwerken om de werkelijke waarde van uw vastgoed te realiseren

Bekijk al onze panden te koop

Onze panden te koop

Bekijk al onze panden te huur

Onze panden te huur

Om haar klanten een compleet dienstenpakket te kunnen bieden, beschikt THE KEYS GROUP ook over een volwaardige afdeling voor vastgoedmakelaardij. Een team van professionals, allemaal erkend door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV), staat klaar om je te helpen met je vastgoedprojecten. Of je nu een huis wilt verkopen, verhuren of zoeken, wij kunnen je objectief adviseren.

Schatting van je eigendom

Vraag om een schatting van je eigendom.
Vul gewoon het formulier hier in

Mijn eigendom schatten

Onze troeven

Verkoop

Het verkoopproces van onroerend goed in Belgiƫ is voortdurend in beweging en is verre van eenvoudig. Het kan een van de belangrijkste transacties van je leven zijn en verdient het om door een professional te worden afgehandeld. De steeds zwaardere planningsverplichtingen en verantwoordelijkheden maken onze ondersteuning nog waardevoller. Een van de belangrijkste stappen is het verkrijgen van een objectieve schatting van de waarde van je woning, in overeenstemming met de huidige markt. Met ongeveer honderd transacties per jaar hebben onze makelaars een grondige kennis van het gebied.

Wij zorgen voor alles, van A tot Z : schattingen en advies over het te koop zetten van het pand, het samenstellen van het administratieve dossier (certificaten en attesten die nodig zijn om het pand te koop te zetten, het verkrijgen van stedenbouwkundige informatie voor het pand, het controleren van de ontvangen documenten van het syndicus van het gebouw als het een eigendom in mede-eigendom is, enz. ), het nemen van foto’s van professionele kwaliteit, het publiceren op de verschillende media en sociale netwerken, het bezoeken van het onroerend goed, het opstellen van en onderhandelen over offertes, communiceren met de notaris(sen) voor het opstellen van de voorlopige verkoopovereenkomst, aanwezig zijn bij de ondertekening van de voorlopige verkoopovereenkomst en ondersteuning bieden tot en met de definitieve verkoopakte.

Als je niet van plan bent om je huis te verkopen, moet je je ervan bewust zijn dat het in een paar jaar tijd waarschijnlijk in waarde is gestegen. Misschien is het tijd voor een snelle, vrijblijvende waardebepaling om te zien hoeveel je zou kunnen winnen door je huis te verkopen. De winst die wordt gegenereerd door de verkoop van een pand door ons, stelt onze klanten vaak in staat om door te stromen naar nieuwe vastgoedinvesteringsprojecten die winstgevender zijn.

Verhuur

De perfecte huurder vinden? Bijna onmogelijk, maar we komen elke dag dichterbij! Als je ons de verhuur van je woning toevertrouwt, zullen we je adviseren en begeleiden vanaf de schatting van de huurprijs tot en met de ondertekening van het huurcontract. We selecteren de meest relevante advertentiekanalen en onze grote database van +/- 9.000 actieve kandidaat-huurders.

Vastgoedonderzoek

Ben je op zoek naar een beleggingspand of je nieuwe huis? In tegenstelling tot onze traditionele verkoopservice, is deze service uitsluitend bedoeld voor mensen die een pand willen kopen. Door gebruik te maken van meerdere kanalen (particulieren, makelaars, notarissen, enz.) vinden onze vastgoedjagers “off-market” panden voordat ze op de verkoopmarkt verschijnen. Vertrouw erop dat ze de perfecte match voor je vinden!

Contact Verkoop

Wil je een woning verkopen, verhuren of vinden? Neem contact met ons op via een van de onderstaande methoden:

E : info@thekeys.be

T : 02/852.71.56 (Optie 1)